Cautare

4463 de rezultate pentru "reinvierea dragostei de pamant agricol a romanilor" (8.06 secunde)
Marti, 13 februarie, ELYSEE a lansat in premiera nationala, in cadrul unui eveniment restrans, noul parfum Cosi Blu, ce apartine casei Pantheon Roma. Cerul din timpul pictorilor renascentisti a captat fara indoiala imaginatia lumii si curiozitatea celor mai renumiti experti in arta.
Povestea parfumurilor Pantheon Roma Renasterea italiana a fost una dintre cele mai frumoase perioade istorice. Reproducerea frumusetii umane a fost tema centrala a acestei perioade artistice, iar acesta este si scopul casei Pantheon Roma:
Inca de la inceputul saptamanii popularitatea celor care sunt in cautarea dragostei adevarate va ajunge la apogeu. Romantismul pluteste in aer insa veti fi obligati sa reveniti cu picioarele pe pamant si sa rezolvati cateva probleme ce tin de afaceri.
Fac un consum enorm de energie. ... se amana spre toamna pana se va elibera de toate obligatiile. Au fost sufocati in ultima perioada si au nevoie de liniste si libertate. ... Daca se grabesc vor avea de pierdut. ... sunt rezistenti, dar au nevoie de pauze. ... finantele depind de evolutia profesionala.
Inmormantarea grandioasa de care a avut parte “ultimul cruciat al lumii crestine“, cel care a purtat iubirea hristica pe intreaga planeta, a fost prilejul pentru peste un milion de pelerini adunati in Piata San Pietro sa scandeze un slogan surprinzator pentru niste funeralii in rit catolic:
Actrita Monica Davidescu este pasionata de teatru, insa are suficient timp si pentru alte lucruri legate de ea, de familie sau de cealalta latura a sa, filmul. ... S-au cunoscut la un spectacol, cand acesta i-a adus un buchet de flori dupa ce, un timp indelungat, a admirat-o profesional.
PIB-ul Romaniei s-a contractat cu 6,4% in trimestrul I din 2009, comparativ cu perioada similara a anului trecut, si a scazut cu 2,6% fata de trimestrul IV, potrivit Institutului National de Statistica (INS), iar economia a intrat tehnic in recesiune.
Alegerile europarlamentare, noul Guvern al UE, ascensiunea nationalistilor Anul 2014 va aduce un nou Parlament al Uniunii Europene si o noua garnitura a Comisiei Europene, insa coeziunea constructului european pare amenintata de xenofobie si ultranationalism.
Declaratiile de avere ale candidatilor la Cotroceni nu au fost inca publicate ca atare pe site-ul Administratiei Prezidentiale. ... Adrian Nastase, candidatul la Presedintie al Uniunii Nationale PSD+PUR, a mai strans ceva bani de la declaratia din mai 2004, astfel ca sumele din conturile sale s-au modificat.
Dupa mai bine de o jumatate de an de la revarsarea Dunarii, sinistratii doljeni vor intampina iarna si fara case, si fara mancare pentru ca statul nu a acordat despagubiri pentru culturile agricole de pe terenurile aflate acum sub apa decat societatilor comerciale din zona care si-au asigurat terenurile.
Marea afacere a "tunurilor imobiliare din Grindul Chituc", cum s-a exprimat mai multa lume in ultima perioada, scoate la iveala nume importante ale Constantei.
Procesul de identificare a parcelelor agricole se impotmoleste din nou. Nici cel de-al doilea termen obtinut dupa indelungi negocieri cu Bruxelles-ul nu va fi respectat. Cu o zi inainte de termenul-limita, sase localitati din Dolj nu au inca ortofotoplan.
Incepand de saptamana aceasta, producatorii agricoli pot depune cererile pentru obtinerea subventiei pe suprafata. Pentru a primi subventia, agricultorii, persoane fizice sau juridice, trebuie insa sa aiba un cont in banca.
Reprezentantii Primariei Baldovinesti din judetul Olt isi bat joc de o firma care a arendat mai multe hectare de teren de la oamenii din comuna Administratorul firmei isi incepe povestea astfel:
Senatoarea Doina Silistru Monitorul de Vaslui informeaza :
Fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, e sigur ca Gigi Becali are mai multi bani decat Ion Tiriac si nu-l intereseaza ca, oficial, nu e pe primul loc in clasamentul bogatilor. Omul de afaceri are multe hectare de pamant care pot asigura bani frumosi.
Descoperire arheologica EXCEPTIONALA, acoperita la scurt timp cu pamant! ... Lazareanu Razvan ) In investigatiile pe care le-am facut acum doua saptamani prin Transilvania, am ajuns si in Alba Iulia, locul Unirii de la 1600.
In cadrul vizitei oficiale pe care o desfasoara la Paris, presedintele Traian Basescu le-a vorbit romanilor care traiesc la Paris, la intalnirea de la Ambasada, in principal despre cooperarea Romaniei cu Franta, dar si despre semnele care atesta depasirea crizei si revenirea la normalitate, la stabilitate economica, financiara, sociala si politica.
Intrunit sambata in Capitala, Consiliul National de Coordonare al PD a adoptat in unanimitate o rezolutie in care solicita Guvernului sa demisioneze, iar Parlamentul sa fie dizolvat, imediat dupa anuntarea rezultatelor referendumului din 19 mai.
La randul lor, cei care au fost de partea lui Traian Basescu le-au raspuns parlamentarilor care au decis suspendarea. ... preocuparile romanilor sunt altele decat preocuparile lui Traian Basescu", a declarat premierul Calin Popescu Tariceanu la cateva minute dupa validarea presedintelui de catre popor.
google-analytics.com